27-09-2018

Lidt om mig .

Kære Besøgende .

Velkommen til min hjemmeside. 

Jeg hedder Ann R. Sørensen og er en kvinde på 38 år. Jeg er et kreativt væsen og det er min vej til at udvikle mig og kende mit sande jeg. Det er min måde at kommunikere med omverdenen på.

HOg give udtryk , for det der er indeni i mig, mit følelsesmæssige hieraki. Jeg er lille af vækst, dvs 153 høj, og vejer 43 kg, men jeg er meget godt tilfreds med mit udseende og drøjte, så jeg kan leve med min lille højde. Der er dog ikke  de samme muligheder for at blive model men hvor ville jeg ønske der blev lavet regler for små modeller, så de kan få deres drøm opfyldt . Hvorfor  er det kun for høje piger og drenge ? . 

Nogle af mine drømme har jeg faktisk realiseret ved at føre dem ud i livet. Det er ikke kommet til mig på en dag,for sådan foregår det ikke. Jeg har en hund på 8 år har haft den siden den var hvalp Det er en papillion og han hedder Pax. Jeg har selv opdraget ham, og den får pleje mad og vand, masser af kærlighed og motion. Den sover selvfølgelig inde hos mig.

Vi bor ude på landet i natur skønt område, som var min drøm længe indtil den gik i opfyldelse. Jeg har boet her i cirka 3 år, og det er det bedste sted for mig i alle de steder jeg før har boet. Vi bor midt i en skov, hvor fuglene er de tætteste naboer. Jeg holder meget af naturen og fuglene giver mig altid et friere perspektiv, og når spætten og kragen kommer, smiler jeg  en ekstra gang. De bliver fodret hver dag hos mig, ja, det kan vel også være en slags hobby, ikke.

 

En anden drøm der er blevet realiseret er, at jeg har udgivet digtsamling og der er snart en ny mere på vej. Det befrier mig fra lænker, at skrive. 

Det er helt vidunderligt og gør gavn både for mig , men forhåbentligt også nogle andre. Ja alt er jo en smags sag, og en ting jeg har lært. Man  kan ikke gøre alle tilfredse og det skal man heller ikke, jeg er blevet stærkere, forstået på den måde. Jeg kan bære at tage imod både ros og kritik, engang var jeg meget sårbar , men det har ændret sig. Men igen. intet kommer af sig selv. Alle skal kæmpe i sit liv ognår man kæmper så bliver man belønnet. Det er jeg ihvertfald blevet .